Hemstädning i Vällingby

Hemstädning behöver inte vara en lyxtjänst, vi erbjuder konkurrenskraftiga priser kombinerat med stort engagemang. För att du i Vällingby ska få uppleva alla fördelar med att ha hemstädning.

Ingen bindningstid

Pris från 235kr/h

RUT-avdrag ingår

Professionell personal

4,9 av 5 i Betyg

Fördelar med att välja oss för hemstädning i Vällingby:

  • Tydliga priser: Säg adjö till oväntade kostnader. Vi ger dig ett fast pris så att du vet precis hur mycket du betalar för ett rent och prydligt hem.
  • Ingen Bindningstid: Vi kommer överens hur städupplägget ska se ut och hur ofta, du kan ändra när du vill.
  • RUT-avdraget Ingår: Hemstädning från Vesta Clean ger dig naturligtvis rätt till RUT-avdrag. Vi ansöker åt dig.
  • Utbildade hemstädare: Vi har ett team av välutbildad städpersonal som klarar av att rengöra alla typer av fastigheter och ytor. De kan hantera både hem och företag och arbetar snabbt, effektivt och med största omsorg.
  • Försäkrade: Vi är försäkrade genom Trygg-Hansa.
  • Kollektivavtal för anställda: Vi prioritetar alltid säkerhet, rättvisa och bästa möjliga arbetsmiljö för alla våra anställda.

Städpersonalen i Vällingby

Alla hos Vesta Clean är både erfarna och har rätt utbildning för att kunna städa hemma med den  kvalitén vi kräver. Personalen har dessutom kollektivavtal och Vesta Cleans motto är att såväl personal som kunder ska känna sig trygga med oss, våra tjänster och arbetsmiljön. Ett professionellt bemötande och utförande är grunden i vår verksamhet.

Kvinna som städar i hem

Kontaktformulär

Vill du veta mer?

Vi finns alltid här för att besvara eventuella frågor ni kan tänkas ha. Besök gärna andra delar av vår sida om ni exempelvis vill ta reda på vad som ingår i hemstädning. Du vet väl om att man som privatperson har möjlighet att nyttja RUT-avdrag för hemstädning?

Övriga städtjänster i Vällingby

KONTAKTFORMULÄR

JAG VILL HA DET RENT!

Vill du bli uppringd?

VILL DU BLI KUND? KONTAKTA OSS.

För att kunna logga in på Mina sidor måste du vara registrerad kund hos Vesta Clean.

Vill du veta mer? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.